Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Κάρτες ΟΛΜΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΕΛΜΕ Αρκαδίας παρέλαβε τις νέες κάρτες της ΟΛΜΕ, οι οποίες εξασφαλίζουν ελεύθερη είσοδο σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, καθώς και εκπτώσεις σε θέατρα, μουσικές σκηνές, κινηματογράφους και εκδοτικούς οίκους.

Η κάρτα ΟΛΜΕ διατίθεται στα μέλη της Ένωσης μας που έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους για τη συνδικαλιστική χρονιά 2010-2011.

Παρακαλούμε να αποσταλούν στα γραφεία της Ένωσης ταχυδρομικώς έως τις 30 Νοεμβρίου οι φωτογραφίες των συναδέλφων από κάθε σχολική μονάδα ή άλλη υπηρεσία (με αναγραφόμενο το ονοματεπώνυμο του κάθε συναδέλφου στην πίσω όψη), προκειμένου να σφραγιστούν, υπογραφούν και διανεμηθούν οι κάρτες. Εναλλακτικά οι φωτογραφίες μπορούν να αποστέλλονται στη ΔΔΕ Αρκαδίας (υπόψη Δ. Καντζάβελου).

Υπενθυμίζεται ότι όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη της Ένωσης, μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα τους καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ Δημήτρη Καντζάβελο στα τηλέφωνα 6936890404 και 2710-238705.
 
Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ
                Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γ. Γραμματέας

           Δημήτριος Καντζάβελος                                              Ιωάννης Κρατημένος

Δεν υπάρχουν σχόλια: